Krakapaita

Tietoa tuotteesta ja saatavuudesta

Tämä Krakapaita on ommeltu käytetystä miesten paidasta, jonka löysin kierrätyskeskuksesta. Paidan kaulus on ommeltu vanhasta kravatista. Puhvihihat. Tasku on tehty paidan hihansuusta. Rinnan muotolaskokset.

Vyö on tehty silkkisolmioista. Koska se on irrallinen, voit säätää sen omaan mittaasi.

Tätä paitaa on saatavana vain tämä kappale tässä koossa.

Paita on noin kokoa L, paidan mitat:

  • ympärysmitta kainalon alta 118cm
  • paita on hieman a-linjainen, eli ympärys vyötärön kohdalta 124cm, lantiolta 130cm
  • olan leveys 43cm
  • pituus 73cm
  • hihan alapituus 22cm

HUOM: Vertaa mittoja omaan, itsellesi sopivaan vaatteeseen. Silloin voit huomioida vaatteen väljyysvarat, eli näitä mittoja ei verrata omiin vartalonmittoihin

Krakapaidan hinta on 75€. Toimituskulut lisätään hintaan. Voit maksaa mobile payllä tai pankkiin. Lisätietoja ja tilaus sähköpostilla holopaisen.eve@gmail.com.

Tietoa tekijästä

Eve
Hei Olen käsityöharrastaja Vantaalta. Olen tehnyt käsitöitä koko ikäni. Viimeiset vuodet olen ommellut keskiaikaisia vaatteita ja vaatteita viikingeille, harrastajille. Näitä vaatteita on esillä Facebookissa sivulla Kaksi kanaa ja pässi ja myyn niitä kesäisin alan harrastajien tapahtumissa ja markkinoilla. Nyt olen innostunut ompelemaan kierrätysmuotia. Hankin materiaalit kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista. Kaikki vaatteet ovat yksilöllisiä ja saatavana vain esittely koossa.