Huppari, miehelle tai naiselle

Tietoa tuotteesta ja saatavuudesta

Tämän hupparin kangas löytyi kirpparilta. Sen tarkkaa koostumusta en tiedä. Kangas vaikuttaa villakankaalta. Hupun vuori on poltetun oranssin väristä pellavakangasta. Vetoketju ja tasku on vanhoista farkuista.

Tätä hupparia on saatavana vain tämä kappale tässä koossa.

Huppari on noin kokoa L. Mitat:

  • ympärysmitta kainalon alta 130cm
  • olan leveys 48cm
  • pituus olalata helmaan 70cm
  • hihan alapituus 64cm

HUOM: Vertaa mittoja omaan, itsellesi sopivaan vaatteeseen. Silloin voit huomioida vaatteen väljyysvarat, eli näitä mittoja ei verrata omiin vartalonmittoihin

Hupparin hinta on 95€. Toimituskulut lisätään hintaan. Voit maksaa mobile payllä tai pankkiin. Lisätietoja ja tilaus sähköpostilla holopaisen.eve@gmail.com.

Tietoa tekijästä

Eve
Hei Olen käsityöharrastaja Vantaalta. Olen tehnyt käsitöitä koko ikäni. Viimeiset vuodet olen ommellut keskiaikaisia vaatteita ja vaatteita viikingeille, harrastajille. Näitä vaatteita on esillä Facebookissa sivulla Kaksi kanaa ja pässi ja myyn niitä kesäisin alan harrastajien tapahtumissa ja markkinoilla. Nyt olen innostunut ompelemaan kierrätysmuotia. Hankin materiaalit kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista. Kaikki vaatteet ovat yksilöllisiä ja saatavana vain esittely koossa.