Miksi ja minkä takia???

26.1.2023

Miksi ja minkä takia???

Kiinnostaako sinua tehdä sivutöinä rahaa myymällä käsitöitä vai oletko ammattilainen joka tienaa elantonsa käsityöllä.

Palvelumme idea lähti liikkeelle kun kartoitin mahdollisuuksia myydä tekemiäni käsitöitä internetissä. Sosiaalisessa mediassa näkyvyyden saaminen on aikaa vievää ja vaatii mielestäni todellakin tietoa ja taitoa jotta saa houkuteltua ostajat lähettyville. Erään ison toimitsijan palvelussa myyntini tulkittiin yritystoiminnaksi, tässä ei sinällään mitään ongelmaa koska olen sivutoiminen yrittäjä. Ongelmaksi muodostui nelinumeroinen hinta per vuosi. Ulkomaan palvelut jätin suosiolla pois vaikka kielipää siihen varmaan olisikin riittänyt.

Joten tässä sitä ollaan pyörittämässä omaa palvelua itselleni ja teille muille -tosin rakkaat metallikäsityöt ovat nyt tauolla koska tämän palvelun pyörittäminen todellakin vie ison osan vapaa-ajasta. Ja ollaan tässä kyllä niin vierailla vesillä, mutta tuurilla ne isotkin laivat seilaa.

Kun olin tehnyt päätöksen tästä oman palvelun perustamisesta oli aika ruveta laittamaan palvelua pystyyn, sivuston tekijä löytyikin nopeasti, nettisivut.net / Joonatan toteutti sivuston ja hänen idea oli verkkokaupan sijaan tehdä palvelusta ”näyteikkuna” tyyppinen ratkaisu. Tämä ratkaisi monta ongelmaa liittyen kuukausimaksuihin tai provision ottamiseen myynneistä, enkä alunperinkään ollut provision kannalla ja koska tälläisen palvelun tarjojia Suomesta jo löytyykin. Kuukausimaksu asiakkaalta joka saa mainostaa tuotteitaan sivustollamme kuukausimaksulla ja itse hoitaa maksuliikenteen, postitukset jne niinkuin parhaaksi näkee, kuulosti mukavan yksinkertaiselta ja edullisemmalta niin käyttäjille kuin ylläpitää.

Ja näin sai tämä palvelu alkunsa, alku jännitti, on jo saatu sitä negatiivistäkin palautetta mutta enemmän positiivistä. Pikku hiljaa palvelu on saanut näkyvyyttä ja käyttäjiäkin on jo saatu jotka ovat halukkaita myymään käsitöitään netissä.

Tässä välissä iso kiitos niille jotka ovat jakaneet tietoa palvelustamme ja vielä isompi kiitos niille kaikille jotka ovat rohkeasti lähteneet kokeilemaan palveluamme.

Tänään täällä pirkanmaalla oli jo ihan oikeata kevään tuntua ilmassa, innolla odotamme mitä kevät tuo tullessaan!