Ensimmäinen kuukausi takana

13.1.2023

Ensimmäinen kuukausi takana

Hei

Siitä on aika tarkalleen kuukausi kun palvelumme sivut avattiin.

Kuukausi ollut kaikinpuolin hektinen niin palvelua käynnistellessä kuin siviilielemässä, eikä kiirettä yhtään helpottanut viime kuulle osunut joka vuotinen joulu sekä vuodenvaihtuminen.

Kuukauden aikana saatiin tämä käsitöidentekijöille suunnattu näytteikkunapalvelu viimeisteltyä ja avattua virallisesti, luotu käyttäjätilit facebookin kuin myös instagramiin. Vaikka käyttäjät eivät ehkä ole vielä löytäneet sivustollemme otamme homman vakavasti ja lunastamme lupauksemme siitä että olemme se erinlainen markkina alusta. Tätä kirjoittaessa mainostamme facebookissa, instagramissa sekä google ads:ssa.

Facebookissa meitä seuraa jo meille uskomattomat 291 henkilöä. Facebook mainoksiamme kattavuus oli 18 635 näyttökertaa, julkaisuun sitouduttiin 6 327

Instagramissa seuraajia on tällä hetkellä 211. Tavoitimme kuluneen kuukauden aikana mainoksillamme huimat 24 320 käyttäjää.

Google Ads tavoitti 2 740 käyttäjää joista sivustolle päätyi 89 käyttäjää, täytynee hiukan panostaa google mainontaan.

Lukuja tarkastellassa ei voi kuin vain olla tyytyväinen, nyt vaan jatketaan samaan malliin ja viedään aloitettua työtämme eteenpäin.