Keppari-tarrat

Tietoa tuotteesta ja saatavuudesta

Keppari-tarrat by Karoliina. Koristele muistivihot, päiväkirjat, Bujot tai käytä askarteluun ja kortteihin.

Materiaali on PVC-vapaa. Pinnassa on ihanan himmeä soft touch-viimeistely (mattapinta). Ei sovellu pitkäaikaiseen ulkokäyttöön.

Tarrojen koko on noin 8cm x 3,5 cm. Saatavana kahta erilaista.

Tilaukset Instagramissa @kivogadesign yksityisviestillä tai kivogadesign@gmail.com. Instagramissa myös tilausohjeet sekä toimitusehdot ja -maksut.

Hinta 2,50€/kpl + toimitusmaksu 2,90€

Hinta sisältää alv. 24%

Tietoa tekijästä

Kivoga Design
Riemulla ja rakkaudella käsintehtyjä koruja, keppihevosia, tarroja ja mielikuvituksen laukatessa muutakin. Kivoga Design on yhden naisen sivutoiminen yritys, jonka tuotteet ovat Karoliinan käsialaa ja ne valmistetaan Paraisilla. Korut ovat uniikkeja yksittäiskappaleita tai piensarjoja. Inspiraatio tulee luonnosta, saaristosta, luonnonmateriaaleista sekä uusiokäyttöön inspiroivasta materiaalista. Keppihevoset ovat kokonaan huolella käsityönä valmistettuja kaavoituksesta lähtien. Toista samanlaista ei ole eikä tule 🙂 Myynnissä olevat korut tietoineen ja tilausohjeet löytyvät Instagramista @kivogadesign. Keppihevoset myynnissä Etsy/KivogaDesign. Jos haluamaasi tuotetta, esim. keppihevosta, ei juuri nyt ole saatavilla, jää seuraamaan Etsy-tiliä. Uusia tuotteita valmistuu aina lisää. Toiveita ja ideoita otan myös mielelläni vastaan! -Kivoga Design/Karoliina- Y-tunnus 3338928-6 -kivogadesign@gmail.com -kivogadesign.com -Etsy: KivogaDesign -Instagram: kivogadesign -Facebook: Kivoga Design -Tiktok: @kivoga.design