Vauvan puru- ja imeskelyleluja

Vauvan puru- ja imeskelylelu

Tietoa tuotteesta ja saatavuudesta

Suloiset vauvan silikonipurulelut erilaisilla hahmoilla. Silikonihelmet on valmistettu elintarvikelaatuisesta silikonista eli ne ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja.

Vauvan tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Silikonituotteita ei saa keittää. Ne voi tarvittaessa huuhdella kuumassa vedessä. Tuotteiden kuntoa kannattaa seurailla ja poistaa huonokuntoinen tuote käytöstä. Vaikka tuotteet on huolellisesti käsin valmistettu, irtoava osa voi aiheuttaa tukehtumisvaaran.

Hinta: 16,90€ + postitus

Näitä voi tilata multa joko tällaisen rengasmallin tai sitten vaateklipsulla roikkuvan mallin. Hahmoja löytyy erilaisia. Kurkkaa lisää Instagramista @madebyhennimarika tai Facebookista Made by Hennimarika.

Voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse: henni_kervinen@hotmail.com

Tietoa tekijästä

Made by Hennimarika
Made by Hennimarika on yhden naisen kevytyritys (3150998–5) jonka valikoimiin kuuluu uniikit sekä omannäköiset käsityötuotteet lahjaksi ja itselle. Löydät mm. vauvan tuotteita, asusteita, koristeita kausien mukaan ja sisustustuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu lämmöllä ja ammattitaidolla Savonlinnassa. Instagram: @madebyhennimarika Facebook: Made by Hennimarika