Värikkäät silikonihelmituttinauhat erilaisilla hahmoilla

Värikkäät silikonihelmituttinauhat erilaisilla hahmoilla.

Tietoa tuotteesta ja saatavuudesta

Suloiset vauvan silikonihelmituttinauhat on valmistettu Tukesin vaatimusten mukaan. Silikonihelmet on valmistettu elintarvikelaatuisesta silikonista eli ne ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja.

Vauvan tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi vain aikuisen valvonnassa. Nämä sisältävät pieniä osia ja vaikka tuotteet on huolellisesti käsin valmistettu, irtoava osa voi aiheuttaa tukehtumisvaaran. Vaateklipsi ei ole tarkoitettu imeskeltäväksi osaksi vaikka se varmasti vauvaa kiinnostaakin. Tuotteen kuntoa kannattaa välillä testailla ja poistaa rikkinäinen tai huonokuntoinen tuote käytöstä. Tuttinauhan voi pestä lämpimällä vedellä (ja miedolla pesuaineella halutessaan), mutta tuotetta EI SAA keittää.

Hinta: 13,90€ + postitus

Lisää erilaisia tuttinauhoja löydät: https://www.instagram.com/madebyhennimarika/?hl=fi

Voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse: henni_kervinen@hotmail.com

Tietoa tekijästä

Made by Hennimarika
Made by Hennimarika on yhden naisen kevytyritys (3150998–5) jonka valikoimiin kuuluu uniikit sekä omannäköiset käsityötuotteet lahjaksi ja itselle. Löydät mm. vauvan tuotteita, asusteita, koristeita kausien mukaan ja sisustustuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu lämmöllä ja ammattitaidolla Savonlinnassa. Instagram: @madebyhennimarika Facebook: Made by Hennimarika