Huovutetut korut

Tietoa tuotteesta ja saatavuudesta

Värikkäitä, pirteitä ja hassujakin uniikkeja koruja piristämään päivääsi. Isot kukat korupiikillä voit pukea takkiin, hattuun, laukkuun tai esim. neuleeseen viimeistelemään tyylisi. Iloiset Pallerot korviksina, B00bseja rintakoruina ja korviksina.

Korut on huovutettu lampaanvillasta, korvakorujen koruosat ovat kirurginterästä, rintakorujen neulat hopeoitua korumetallia.

Lisää kuvia ja tarkemmat tiedot koruista sekä tilausohjeet ja -ehdot löytyy Instagramista @kivogadesign

Minut löydät myös Facebookista Kivoga Design.

Yhteydenotot: Instagram ja Facebook yksityisviestillä tai kivogadesign@gmail.com

Tietoa tekijästä

Kivoga Design
Riemulla ja rakkaudella käsintehtyjä koruja, keppihevosia, tarroja ja mielikuvituksen laukatessa muutakin. Kivoga Design on yhden naisen sivutoiminen yritys, jonka tuotteet ovat Karoliinan käsialaa ja ne valmistetaan Paraisilla. Korut ovat uniikkeja yksittäiskappaleita tai piensarjoja. Inspiraatio tulee luonnosta, saaristosta, luonnonmateriaaleista sekä uusiokäyttöön inspiroivasta materiaalista. Keppihevoset ovat kokonaan huolella käsityönä valmistettuja kaavoituksesta lähtien. Toista samanlaista ei ole eikä tule 🙂 Myynnissä olevat korut tietoineen ja tilausohjeet löytyvät Instagramista @kivogadesign. Keppihevoset myynnissä Etsy/KivogaDesign. Jos haluamaasi tuotetta, esim. keppihevosta, ei juuri nyt ole saatavilla, jää seuraamaan Etsy-tiliä. Uusia tuotteita valmistuu aina lisää. Toiveita ja ideoita otan myös mielelläni vastaan! -Kivoga Design/Karoliina- Y-tunnus 3338928-6 -kivogadesign@gmail.com -kivogadesign.com -Etsy: KivogaDesign -Instagram: kivogadesign -Facebook: Kivoga Design -Tiktok: @kivoga.design